INTERVJUU – ESQUARDERS´i BRÄNDI LOOJAGA

Alustame nüüd sügisest Smartrendi blogis lisaks intervjuude rubriigiga.
Soovime lugejateni tuua põnevaid persoone, disainereid, meeste elustiili edendajaid ja natuke personaalsemat infot nende inimeste kohta, kelle kohta õnneks kõiki huvitavaid detaile veel kollasest meediast lugeda ei õnnestu.
Loodame, et suudame kõnealuste inimeste ja intervjuude abil muuta lugejate päevad värvilisemaks.

Head esimese intervjuu lugemist!

 

SINU NIMI:

Vitali Holstinin

PALUN TUTVUSTA ENNAST LÜHIDALT, MIS VALDKONNAS TEGUTSED, MIS ON SINU ELUKUTSE(-D):

Härrasmees | Kullassepp | Esquarders´i meeste ehtebrändi asutaja

LUGEJAD SOOVIVAD SINU KOHTA KINDLASTI TEADA JÄRGMIST:

Kuidas leidsid tee ehtedisaini valdkonnani?

Olen 12 aastat tegelenud juveelide valmistamisega. Enne Esquarders´i brändi loomist tegelesin rohkem naistele suunatud ehetega. Samas naiste ehete valmistamise hetkel polnud meeste jaoks sobivaid ehtebrände – siis mõistsingi, et minule kui mehele ei leidu midagi stiilset, mida sooviksin ise kanda.

Sinu hinnangul kõige stiilsem / mehisem aksessuaar või rõivaese, mis peaks olema iga mehe garderoobis. Miks?

Muidugi on selleks mõistus. Lisaks sellele kannan enda disainitud ehteid, mis peegeldavad minu sisemaailma ja täiendavad minu stiili.

Lemmik-ütlus või tsitaat, millest ka ise oma igapäevastes tegemistes juhindud.

What doesn’t kill you makes you stronger” – see tähendab, et minu jaoks kehtib selline põhimõte, et elus pole vigu, vaid need on kogemused, mis meid õpetavad!

Mis on Sinu elu kõige hulljulgem tegu, mille üle Sa uhkust tunned ega karda sellest teistele rääkida?

Ma ei saa nimetada kõige hulljulgemat tegu, aga ma olen hüpanud langevarjuga; olen saanud lumelauaga hüpates luumurrud; olen sõitnud kohtingule võõrasse riiki; olen avastanud võõrast riiki omapäi; olen tegelenud keskaegse mõõgavõitlusega. See loetelu nendest tegudest pole kindlasti veel lõplik…

Mis on Sinu kõige tugevam iseloomuomadus ja miks?

Pedantsus – see omadus annab mulle võimaluse teha kõiki asju oma elus perfektselt.

Raamat, mis avas Sinu silmad ja mida julgeksid soovitada ka teistele. Miks?

The 48 Laws of Power (Robert Green) – see raamat annab hea ülevaate, kuidas on ühiskond üles ehitatud ja kuidas inimestega efektiivsemalt suhelda ning samas selgitab, kuidas saavutada ühiskonnas paremaid tulemusi.

Kas on midagi, ilma milleta Sa ei kujuta oma päeva ette?

Vabadus – see tähendab, et ma ei sõltu kellestki teisest, olen iseenda aja peremees ja planeerin ise oma päevakava. Ajaline sõltumatus annab mulle piisavalt aega inspiratsiooniks, et luua uusi ideid.

 

Soovime Smartrendi tiimi poolt tuult tiibadesse ja loodame, et Esquarders´ist kui eestimaisest brändist saavad teada lähiaastate jooksul rohkem kui sajad tuhanded disainihuvilised.

Jaga